Kuljetusliike Lindgren Oy

Perinteikäs perheyritys

Kuljetusliike Lindgrenin toimintaperiaatteena on aina ollut olla alansa ja alueensa johtava, laadukkaita ja kustannustehokkaita kuljetuspalveluita välittävä yritys. Haluamme toimia asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti, olla hyvin ja iloisesti palveleva, hyvällä ja siistillä kuljetuskalustolla sekä ammattitaitoisella henkilökunnalla operoiva kuljetusliike.

Perheyrityksemme toiminta on aina perustunut asiakkaiden palvelemiseen 110 prosenttisesti. Haluamme aina olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Meille on tärkeää pitää kuljetuskalusto jatkuvasti hyvässä kunnossa ja huolehtia henkilökunnan hyvinvoinnista arjen työssä.

Kouluttaudumme jatkuvasti EU-direktiivisäännösten ammattipätevyysvaatimusten mukaisesti. Vastaamme nykyajan vaatimuksiin ja kuljetustilaajiemme kasvaneisiin haasteisiin ja olemme ottaneet käyttöön sähköisen kuljetusten seurantajärjestelmän, ajo-/työaikaseurannan ja kuormatilan lämpöseurannan reaaliaikaisena vuorokauden ympäri.

Olemme jo useamman vuoden ajan saaneet korkeimman AAA-luottoluokituksen, olemme Kauppalehden Menestyjäyritys ja kuulumme Luotettava Kumppani -yrityksiin.

Siksi voimme tarjota itseämme täyden palvelun kuljetusliikkeenä, josta meidän ja yhteistyökumppaneidemme avulla asiakkaamme saavat kaikki logistiikan palvelut yhdellä puhelinsoitolla – turvallisesti ja luotettavasti.